Coca-Cola The Secret

Hai cu noi inapoi in 1886, cand John Pemberton inventa reteta originala Coca-Cola! Incercand sa gaseasca ambalajul perfect, angajează o echipa de designeri care, in gluma, ii ascund in birou mai multe modele de sticle. Dupa 60 de minute, Pemberton reuseste sa duca misiunea la bun sfarsit si sa le gaseasca pe toate, iar ideea ii place atat de mult încat promite sa pastreze biroul neschimbat pana astazi. Intra si tu in joc si treci prin istoria sticlei Coca-Cola! Rezolva puzzle-urile, bate timpul lui Pemberton si primesti un premiu special! Iti ajung 60 de minute? Taste the feeling!

Este cea mai mecanizata camera a noastra, dar, in acelasi timp, si cea mai accesibila din punctul de vedere al procentajului de evadare. Acesti factori o fac o alegere excelenta pentru incepatori, dar si pentru echipele mai experimentate aflate in cautarea unui joc interactiv si distractiv. Jocul neliniar ofera sansa echipelor bine organizate de a obtine timpi excelenti.

Aceasta camera marcheaza si o premiera mondiala, fiind prima camera de escape room realizata in parteneriat cu un mare brand.

Loading
* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse

Tip joc: Neliniar
Munca de echipa: 8/10
Nivel de experienta: Incepator
Grad mecanizare: 9/10
Record: 26’57”

Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
(copiii sub 14 ani trebuie insotiti de un adult)

Procentaj de evadare

Langdon's Challenge-min
Puzzling Colors-min
Captive Outside Reality-min
James Bond-min

Captive