B.R.U.C.E. Saves Christmas

B.R.U.C.E. Saves Christmas este noul escape room online, realizat de echipa din spatele „The B.R.U.C.E. Project”. Preluati  controlul glumetului robot B.R.U.C.E. in timp ce investigheaza rapirea lui Mos Craciun. Lucrati in echipa pentru a rezolva puzzle-uri, a colecta probe și a elimina suspectii, in incercarea de a afla vinovatul.

Veniti, veniti si ascultati, am o poveste de spus. Incepe chiar aici in tinut festiv, unde totul nu este chiar bine …

Anul este 2020. St Nick, veselul batran, a fost rapit si cu Craciunul in pericol, elfii au nevoie de un plan. Il angajeaza pe B.R.U.C.E. – droid-ul de cercetare experimentala, care a fost recalificat recent ca detectiv privat … un detectiv privat dornic de a lupta impotriva criminalitatii si de a spune glume proaste.

Cine se afla in spatele ticalosului cunoscut doar sub numele de „Turkey Face”? Va reusi B.R.U.C.E. sa il gaseasca pe Mos Craciun la timp pentru a salva Craciunul? Va putea cineva sa tolereze glumele teribile ale lui B.R.U.C.E.? Gasiti raspunsul la aceste intrebari si multe altele, in aventura uimitoare de escape room online, B.R.U.C.E. Saves Christmas! Chicoteli garantate.

Pret: 25 euro / echipa 

Joc de echipa

Bucura-te de o activitate captivanta, alaturi de familie, prieteni sau colegi. Pentru a duce misiunea la bun sfarsit, va trebui sa colaborati permanent, sa rezolvati provocari de natura logica sau sa spargeti coduri in spatele carora se ascund informatii vitale.

Mobilitate

B.R.U.C.E. Saves Christmas poate fi jucat de pe orice computer cu conexiune internet. Puteti sa il jucati impreuna, in aceeasi incapere, dar si la distanta unii de ceilalti, indiferent daca distanta inseamna in acelasi oras, in aceeasi tara sau pe acelasi continent.

Suport digital

In caz ca va blocati, accesati sectiunea de suport pentru indicii. Astfel, puteti inainta in joc fara sa mai aveti nevoie de niciun ajutor suplimentar.

Cauti o activitate distractiva pentru angajatii tai?

B.R.U.C.E. Saves Christmas este un joc online de tip escape room, care va creste eficienta, motivatia si interactiunea sociala in cadrul echipei tale. Prin natura provocarilor, stimuleaza cooperarea, gandirea logica si capacitatea de identificare a solutiilor sub presiunea timpului, intr-un mod distractiv si interactiv.

Deoarece poate fi jucat remote, este o activitate ideala de teambuilding pentru angajatii care se vad rar sau doar in videoconferinte.

In plus, un numar nelimitat de echipe pot participa simultan, incercand sa obtina un timp cat mai bun.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si noi iti vom oferi o activitate super distractiva, care va tine oamenii conectati, chiar si de la distanta.

Team bulding  I  Numar mare de participanti  I  Remote  I  Team Battle

Cum se joaca:

Atentie! Deocamdata jocul este disponibil doar in limba engleza.

Pasul 1: Dupa achizitie, veti primi un e-mail cu o cheie de access. Aceasta cheie acopera o intreaga echipa de jucatori de pana la 6 persoane (2-4 este numarul optim). Nota: va trebui sa jucati pe computer, jocul nu este conceput pentru a functiona pe un telefon sau tableta.

Pasul 2: Aduna-ti echipa prin intermediul platformei tale preferate de comunicare: Zoom, Google Hangouts, Whats App, Skype sau oricare alta.

Pasul 3: Accesati linkul din e-mailul de confirmare si introduceti cheia de acces (fiecare jucator va trebui sa faca acest lucru). Nota: Odata activata aceasta va fi valabila 24 de ore.

Pasul 4: Urmati instructiunile de pe ecran pentru a va configura jocul.

Pasul 5: Distrati-va!

Nota: Deoarece jocul este conceput pentru a fi jucat prin internet si implica sincronizare, este recomandat sa aveti o conexiune de internet buna, fara restrictii.

Numar jucatori: 6 maxim (2-4 optim)  I   Timp recomandat: 90 min   I   Computer, notebook sau mac cu conexiune la internet  I  Browser recomandat: Chrome

Captive