Afla mai multe Joaca! ESCAPE ROOMS ONLINE

JOACA CELE MAI TARI ESCAPE ROOMS ONLINE PRIN iESCAPE!

CE ESTE iESCAPE?

iEscape este varianta online a escape room-urilor Captive. Astfel, va puteti bucura de experienta captivanta a unui escape game online, din confortul propriei locuinte. Distanta nu mai este un impediment! Va puteti juca impreuna cu prieteni sau colegi, aflati in aceeasi incapere cu voi sau la mii de kilometri departare. Aveti nevoie doar de o conexiune de internet si un computer/laptop/tableta cu microfon si webcam.

Un operator dotat cu o camera portabila va va arata pas cu pas camera de escape room si va raspunde indicatiilor voastre pentru a rezolva jocul. Puteti comunica intre voi video si audio, prin intermediul unei conferinte Zoom si aveti la dispozitie o librarie interactiva unde operatorul va incarca poze sau obiecte cu care puteti interactiona. In rest, totul este ca intr-un escape room live. Trebuie sa faceti conexiuni, sa rezolvati provocari de natura logica, sa activati mecanisme si sa iesiti cu bine din situatia limita in care va aflati.

Credeti ca va descurcati? Mult succes!

iEscape
null

ESCAPE ROOM ONLINE

Vei simti adrenalina si presiunea timpului ca si cum ai fi in camera, doar ca o vei juca de acasa. Totul se intampla online, de la rezervare si plata, pana la jocul propriu-zis, fara nicio complicatie.

null

JOCI O CAMERA REALA

Jocul se desfasoara intr-un escape room real. Tot ce vei vedea in camera este pe bune, de la decor, pana la mecanisme spectaculoase. Vei interactiona cu toate obiectele prin intermediul operatorului nostru, care va fi ochii si mainile tale si va raspunde indicatiilor echipei.

null

DISTANTA NU ESTE UN IMPEDIMENT

iEscape iti ofera posibilitatea de a juca escape rooms fara sa te deplasezi la locatie. Poti sa faci echipa cu membrii familiei, prietenii sau colegii de munca, indiferent de distanta la care va aflati. Este un joc de echipa captivant, care stimuleaza comunicarea si lucrul in echipa, ideal pentru activitati de team building remote.

ESCAPE ROOMS ONLINE

HOut
Langdon

REZERVARI iESCAPE

Rezervarile cu date de contact incorecte sau incomplete vor fi anulate. Toate rezervarile se vor confirma telefonic.

H2Out – iEscape

play online

DIFICULTATE

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse

Langdon’s Challenge – iEscape

play online

DIFICULTATE

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse

PRETURI iESCAPE

preturi iescape

Captive