Operation Mindfall ONLINE

Spider Tech, o organizatie criminala ultrasecreta, care serveste unor interese obscure, a dezvoltat un virus extrem de periculos, prin care vrea sa preia controlul asupra intregii omeniri. Planul malefic a fost sa dea drumul virusului in sistemul global de apa potabila si sa il activeze de la sediul central din Lisabona. Mai sunt doar trei ore pana la indeplinirea lui.

Tu si echipa ta sunteti aruncati de W.I.S.E., agentia secreta pentru care lucrati, intr-o cursa contracronometru de salvare a Pamantului de la controlul total. Misiunea are numele de “Operation Mindfall” si poarta insemnul “top secret”. Pentru a o duce la bun sfarsit trebuie sa descoperiti reteta antidotului si sa opriti activarea virusului plasat de Spider Tech in reteaua de apa curenta.

Intrati intr-o aventura de spionaj, plina de intriga, suspans si adrenalina! Aveti 180 de minute la dispozitie pentru a duce treaba la bun sfarsit. Esecul nu este o optiune!

Joc de echipa

Bucura-te de o activitate captivanta, alaturi de familie, prieteni sau colegi. Pentru a duce misiunea la bun sfarsit, va trebui sa colaborati permanent, sa rezolvati provocari de natura logica sau sa spargeti coduri in spatele carora se ascund informatii vitale.

Mobilitate

Operation Mindfall ONLINE poate fi jucat de oriunde exista o conexiune de internet si resursele necesare jocului. Puteti sa il jucati impreuna, in aceeasi incapere, dar si la distanta unii de ceilalti, indiferent daca distanta inseamna in acelasi oras, in aceeasi tara sau pe acelasi continent.

Suport digital

Agentul nostru virtual, Laura Hunt, este gata sa va ajute cu indicii in orice punct al jocului. Astfel, puteti inainta in joc fara sa mai aveti nevoie de niciun ajutor suplimentar.

Cauti o activitate distractiva pentru angajatii tai?

Operation Mindfall este un joc online de tip escape room, care va creste eficienta, motivatia si interactiunea sociala in cadrul echipei tale. Prin natura provocarilor, stimuleaza cooperarea, gandirea logica si capacitatea de identificare a solutiilor sub presiunea timpului, intr-un mod distractiv si interactiv.

Deoarece poate fi jucat remote, este o activitate ideala de teambuilding pentru angajatii care se vad rar sau doar in videoconferinte.

In plus, un numar nelimitat de echipe pot participa simultan, incercand sa obtina un timp cat mai bun.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si noi iti vom oferi o activitate super distractiva, care va tine oamenii conectati, chiar si de la distanta.

Teambulding  I  2000+ jucatori  I  Remote  I  Team Battle

Cum se joaca:

Atentie! Jocul este disponibil doar in limba engleza.

Dupa achizitie, vei primi un e-mail cu un cod de acces si un link de site web. Trimite link-ul si codul de acces tuturor celor care se vor juca impreuna cu tine (recomandat 2-4 jucatori) si stabiliti ora de incepere. Jucatorul principal trebuie sa descarce aplicatia Mindfall 2.0 (dimensiune aplicatie: 1GB) pe o tableta sau un telefon IOS (iPhone 5s/iPad2 sau modele mai noi) si sa se logheze cu codul primit. Toti jucatori vor trebui sa acceseze link-ul de pe un laptop, PC sau tableta si sa se logheze folosind acelasi cod.

Pentru rezolvare, veti avea la dispozitie maximum trei ore din momentul in care veti incepe, asadar asigurati-va ca toata lumea este pe pozitii inainte de a da “start joc”.

In cazul in care nu va aflati in acelasi loc, pentru a comunica intre voi puteti folositi o platforma, precum Zoom, Google Hangouts sau Skype.

Pentru a nu irosi din timpul de joc, pregatiti camera virtuala de discutie inainte de inceperea jocului. Mult succes!

Numar jucatori: 2-4   I   Durata joc: max. 180 min   I   Device-uri necesare: 1 IOS (iPhone/iPad) si 2-4 alte device-uri (laptop, pc sau tableta)

Dupa completarea formularului de rezervare, iti vom trimite pe e-mail factura, care poate fi achitata prin transfer bancar.

Asteptam de la tine dovada platii, la contact@captive.ro.

In maximum 2 ore de la confirmare, vom reveni catre tine, tot pe e-mail, cu toate informatiile necesare pentru logare si codul de acces.

Codul de acces este valabil 24 de ore.

Pret: 130 RON / echipa

Captive