Operatiunea Mindfall OUTDOOR

Spider Tech, o organizatie criminala ultrasecreta, care serveste unor interese obscure, a dezvoltat un virus extrem de periculos, prin care vrea sa preia controlul asupra intregii omeniri. Planul malefic a fost sa dea drumul virusului in sistemul global de apa potabila si sa il activeze de la sediul central din Lisabona. Mai sunt doar trei ore pana la indeplinirea lui.

Tu si echipa ta sunteti aruncati de W.I.S.E., agentia secreta pentru care lucrati, intr-o cursa contracronometru de salvare a Pamantului de la controlul total. Misiunea are numele de “Operatiunea Mindfall” si poarta insemnul “top secret”. Pentru a o duce la bun sfarsit trebuie sa descoperiti reteta antidotului si sa opriti activarea virusului plasat de Spider Tech in reteaua de apa curenta.

Intrati intr-o aventura de spionaj, plina de intriga, suspans si adrenalina! Aveti 180 de minute la dispozitie pentru a duce treaba la bun sfarsit. Esecul nu este o optiune!

Joc de echipa

Bucurati-va de un treasure hunt captivant, in aer liber, alaturi de cei dragi. Operatiunea Mindfall este o buna ocazie sa petreceti doua ore alaturi de familie, prieteni sau colegi, intr-o cursa contracronometru, cu scopul final de a salva omenirea de la dezastru. Colaborati ca o veritabila echipa de spioni pentru a reusi sa rezolvati, impreuna, provocarile pe care le veti intalni la tot pasul.

Activitate outdoor

Operatiunea Mindfall – outdoor este un joc care integreaza elemente de realitate augmentata, localizare GPS si puzzle-uri specifice conceptului de escape room. Pentru a duce misiunea la bun sfarsit, va trebui sa parcurgeti traseul configurat de noi, in Parcul Circului. In tot acest timp, veti cauta indicii, veti folosi informatiile ascunse in diverse puncte de pe traseu impreuna cu obiectele din Action Pack, si veti rezolva, pe rand, toate provocarile misiunii. Toate acestea, in timp ce va veti bucura de soare, peisaj si o plimbare excelenta.

Suport digital

Agentul nostru virtual, Laura Hunt, este gata sa va ajute cu indicii in orice punct al jocului. Astfel, puteti inainta in joc fara sa mai aveti nevoie de niciun ajutor suplimentar.

Cauti o activitate distractiva pentru angajatii tai?

Operatiunea Mindfall este un mix intre conceptele de treasure hunt si escape room, care integreaza tehnologii moderne, precum realitatea augmentata si localizarea GPS. Fiind un joc de logica, contracronometru, el va creste eficienta, motivatia si interactiunea sociala in cadrul echipei tale. Activitatea este o recomandare excelenta pentru un team building de succes si va imbunatati modul in care membrii echipei tale colaboreaza si comunica intre ei. De asemenea, prin natura provocarilor, jocul le va stimula gandirea logica si capacitatea de identificare a solutiilor sub presiunea timpului.

In plus, mai multe echipe pot participa simultan, incercand sa obtina un timp cat mai bun.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si noi iti vom oferi o optiune super distractiva de team building in aer liber.

Teambulding  I  Outdoor  I  Team Battle

Cum se joaca:

Cu 20 de minute inainte de inceperea jocului, va vom face un scurt briefing in receptia noastra. Acolo, va vom inmana cele necesare pentru indeplinirea misiunii. In primul rand, tableta de spion, pe care veti primi informatii, veti afla locatiile diferitelor sarcini de rezolvat, veti comunica progresul vostru agentiei sau veti cere ajutor. Apoi, Action Pack-ul – sau valiza care nu trebuie sa ii lipseasca niciunui spion – si care contine toate informatiile pe care W.I.S.E. le-a obtinut de la Dr. Bergman sau din alte surse si diverse dispozitive menite sa va ajute.

Dotati cu toate cele necesare, veti pleca pe traseul din Parcul Circului si veti folosi localizarea GPS pentru a ajunge in diversele puncte de pe harta unde au fost ascunse informatii. Va trebui sa fiti atenti la detalii, pentru a vedea indiciile lasate la fata locului.  In cele doua ore, cat dureaza misiunea, veti folosi realitatea augmentata, veti gasi si veti utiliza gadget-uri de spionaj si veti rezolva provocari logice, cu scopul de a va infiltra in Spider Tech, de a gasi antidotul si de a opri secventa de activare a virusului mortal. Mult succes!

Numar jucatori: 2-6   I   Durata joc: max.120 min

Operatiunea Mindfall OUTDOOR

DIFICULTATE

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse

Alege intervalul de joc, da click pe el si completeaza informatiile solicitate. Dupa ce a fost inregistrata rezervarea, vei primi un e-mail de confirmare.

Te asteptam impreuna cu echipa ta la sediul nostru, cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea aventurii, pentru a va face briefing-ul pentru joc si a va pune la dispozitie resursele pentru rezolvarea lui.

Costul pentru joc va fi achitat la sediul nostru, numerar sau card.

Pret: 250 RON / echipa

Captive