The B.R.U.C.E. Project

Renumitul om de stiinta Dr. Wilder Sr., moare tragic dupa ce un experiment de salt intre dimensiuni merge prost. El este redus la nimic mai mult decat un creier intr-un borcan cu lichide.

Fiul sau, Wilder Jr., alias Benji, este hotarat sa invie geniul tatalui sau si astfel incepe proiectul B.R.U.C.E. Planul este de a crea un robot care poate fi controlat de o minte umana.

Lucrarile la prototip sunt finalizate. Pentru a se asigura ca robotul poate sustine imensul intelect al  tatalui sau, Benji recruteaza echipe din intreaga lume pentru a accesa de la distanta capul robotului si a-i testa capacitatea.

Acum incepe faza finala a proiectului. Droidul este transmis Doctorului Dirk Banana, astfel incat sa poata incepe testarea in camera holografica experimentala.

Sunt doua capete mai bune decat unul? Este trei numarul magic? Vor functiona aceste minti magnifice ca o unitate sau toate eforturile lui Benji au fost in zadar … E timpul sa aflam!

Joc de echipa

Bucura-te de o activitate captivanta, alaturi de familie, prieteni sau colegi. Pentru a duce misiunea la bun sfarsit, va trebui sa colaborati permanent, sa rezolvati provocari de natura logica sau sa spargeti coduri in spatele carora se ascund informatii vitale.

Mobilitate

The B.R.U.C.E. Project poate fi jucat de pe orice computer cu conexiune internet. Puteti sa il jucati impreuna, in aceeasi incapere, dar si la distanta unii de ceilalti, indiferent daca distanta inseamna in acelasi oras, in aceeasi tara sau pe acelasi continent.

Suport digital

In caz ca va blocati, accesati sectiunea de suport pentru indicii. Astfel, puteti inainta in joc fara sa mai aveti nevoie de niciun ajutor suplimentar.

Cauti o activitate distractiva pentru angajatii tai?

The B.R.U.C.E. Project este un joc online de tip escape room, care va creste eficienta, motivatia si interactiunea sociala in cadrul echipei tale. Prin natura provocarilor, stimuleaza cooperarea, gandirea logica si capacitatea de identificare a solutiilor sub presiunea timpului, intr-un mod distractiv si interactiv.

Deoarece poate fi jucat remote, este o activitate ideala de teambuilding pentru angajatii care se vad rar sau doar in videoconferinte.

In plus, un numar nelimitat de echipe pot participa simultan, incercand sa obtina un timp cat mai bun.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si noi iti vom oferi o activitate super distractiva, care va tine oamenii conectati, chiar si de la distanta.

Team bulding  I  Numar mare de participanti  I  Remote  I  Team Battle

Cum se joaca:

Atentie! Deocamdata jocul este disponibil doar in limba engleza.

Pasul 1: Dupa achizitie, veti primi un e-mail cu o cheie de access. Aceasta cheie acopera o intreaga echipa de jucatori de pana la 6 persoane (2-4 este numarul optim). Nota: va trebui sa jucati pe computer, jocul nu este conceput pentru a functiona pe un telefon sau tableta.

Pasul 2: Aduna-ti echipa prin intermediul platformei tale preferate de comunicare: Zoom, Google Hangouts, Whats App, Skype sau oricare alta.

Pasul 3: Accesati linkul din e-mailul de confirmare si introduceti cheia de acces (fiecare jucator va trebui sa faca acest lucru). Nota: Odata activata aceasta va fi valabila 24 de ore.

Pasul 4: Urmati instructiunile de pe ecran pentru a va configura jocul.

Pasul 5: Distrati-va!

Nota: Deoarece jocul este conceput pentru a fi jucat prin internet si implica sincronizare, este recomandat sa aveti o conexiune de internet buna, fara restrictii.

Numar jucatori: 6 maxim (2-4 optim)  I   Timp recomandat: 90 min   I   Computer, notebook sau mac cu conexiune la internet  I  Browser recomandat: Chrome
Part_1

Pret: 20 euro/ echipa

Part_2

Pret: 20 euro / echipa

Captive