Termenii si conditiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 1. Cine suntem

SC Captiv Concern SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, sector 4, str. Liveni, nr. 33, ap 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3504/2015, avand Codul de identificare fiscala RO34270564. Punctul de lucru in care ne desfasuram activitatea sub numele de Captive Escape Room este localizat in Bucuresti, sector 2, str. Sergent Nastase Pamfil, nr. 38, etaj 2, iar adresa de e-mail la care ne puteti contacta este contact@captive.ro.

 1. Date personale pe care le prelucram

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Precizam ca prelucrarea se efectueaza cu respectarea legislatiei in vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal si dreptul la viata privata fiind garantate. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Captiv Concern SRL colecteaza urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume
  • E-mail
  • Numar de telefon

 

3.1. In scopul prestarii serviciilor.

Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi prelucrate pentru prestarea serviciilor, facturare si incasarea valorii serviciilor oferite, relatii cu clientii si orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei client-furnizor.
Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor putea fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, doar in conformitate cu dispozitiile legale.

 

 

3.1.a De ce avem nevoie de aceste date:

 • Nume – avem nevoie de aceste date pentru inregistrarea rezervarilor
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma inregistrarea rezervarii pe e-mail-ul dumneavoastra si pentru a va contacta in vederea reconfirmarii ei, in cazul in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, nu puteti fi contactat telefonic.
  • Numar de telefon – va vom contacta pentru a confirma telefonic rezervarea/rezervarile sau pentru va informa cu privire la eventualele probleme aparute, probleme care influenteaza desfasurarea jocului si, dupa sine, buna functionare a camerei/camerelor.

 

 • In scop promotional.

 

Datele cu caracter personal furnizate, dar si alte informatii furnizate de Beneficiar vor putea fi prelucrate de SC Captiv Concern SRL cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri:

 • Nume – avem nevoie de aceste date pentru a comunica intr-un mod mai personal.
  • E-mail – pentru a va informa, sub forma de newsletter, cu privire la deschiderea de noi locatii sau camere sau pe marginea promotiilor pe care le desfasuram la escape room-ul nostru; de asemenea, datele dumneavoastra vor putea fi stocate si utilizate pentru a va solicita pareri si impresii despre experienta avuta la noi prin intermediul canalelor de comunicare specifice (TripAdvisor.com).

• Datele dvs. personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica cookies

 

 1. Ce facem cu ele.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in cadrul companiei SC Captiv Concern SRL, situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra au loc la Claus Web SRL, companie care ofera servicii gazduire web si care se afla in Romania, si, online, pe cloud-ul pus la dispozitie de Google si protejat prin username si parola.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 • Claus Web SRL – furnizor servicii gazduire site
 • Google Analytics– furnizor analiza trafic site

 

 1. Cat timp pastram datele cu caracter personal

Pentru pastrarea in evidenta a rezervarilor in scopul analizelor interne de calitate si eficienta a business-ului si pentru newsletter-ul ocazional, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Datele dvs personale care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani, aceste date vor fi distruse.

 

 1. Care sunt drepturile dvs

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@captive.ro.

 

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail contact@captive.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

 

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la ei.

Captive