H2Out

Anul 2143. Marele razboi declansat de lipsa apei potabile s-a incheiat. Pamantul a ramas parjolit si furtunile violente de nisip dureaza luni in sir. Pe locul fostului oras Bucuresti, supravietuitorii au repus in functiune o mica statie de tratare a apei. In mijlocul unei furtuni, aceasta se defecteaza, punandu-le in pericol supravietuirea. Cand totul parea pierdut, urgia se domoleste, oferindu-le posibilitatea sa trimita o echipa pentru a remedia problema.

Tu si echipa ta va asumati aceasta responsabilitate. Miza este mare si toate sperantele oamenilor stau acum in voi. Trebuie sa va grabiti, deoarece furtuna poate reincepe in orice moment blocandu-va calea de intoarcere.

Cu un grad ridicat de mecanizare, cu efecte sonore pe tot parcursul jocului si cu un decor impresionant, H2Out este o optiune serioasa pentru oricine isi doreste sa incerce o experienta deosebita de escape room. Jocul liniar si puzzle-urile bine integrate in povestea camerei o fac abordabila si pentru jucatorii mai putin experimentati.

Tip joc: Liniar
Munca de echipa: 7/10
Nivel de experienta: Mediu
Mecanizare: 10/10
Record: TEAM SQUARED – 28’52”

Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare

Rezerva camera escape

Rezerva iEscape

Captive