The Gauntlet

Dupa ce Thanos si-a dus planul la bun sfarsit si a ucis jumatate de univers, razbunatorii ramasi cauta o cale de a repara raul facut.

Se pare ca singura solutie este recuperarea pietrelor si a manusii infinitului, pe care eroul negativ le-a ascuns in grota sa. O serie intreaga de mecanisme si provocari nemaintalnite le protejeaza, chiar si in lipsa lui, si fac misiunea aproape imposibila. Alaturi de colegii vostri, faceti parte din echipa supereroilor care isi asuma responsabilitatea furtului pretioaselor obiecte din grota celui mai puternic si periculos personaj din Univers. Aveti foarte putin timp la dispozitie inainte ca Thanos sa afle de prezenta voastra si sa va distruga. Trebuie sa va grabiti!

The Gauntlet este un escape room complet mecanizat, cu un decor de film si cu o multitudine de efecte sonore si vizuale, corelate cu rezolvarea puzzle-urilor din camera. Jocul liniar, dar cu puncte in care mai multe provocari pot fi rezolvate simultan, da un plus de fluenta si de logica. The Gauntlet este o camera cu un nivel de dificultate mediu spre avansat.

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse

Tip joc: Liniar in mare parte
Munca de echipa: 9/10
Nivel de experienta: Mediu
Mecanizare: 10/10
Record: TEAM SQUARED 25’21”

Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare

Captive