The Great Saloon Heist

coming soon

Povestea se desfasoara in Vestul Salbatic, unde tu si banda ta de raufacatori sunteti angajati de un proprietar local de vaci sa jefuiti Salonul unuia dintre rivalii sai.

Misiunea incepe intr-o trasura si va trebui sa strabateti terenul accidentat si sa depasiti obstacole pentru a ajunge la Salon. Odata ajunsi, trebuie sa reusiti sa intrati si sa furati anumite obiecte. Nu va fi usor, deoarece Salonul este bine pazit, plin de capcane si provocari care va vor testa istetimea. Va fi necesar sa lucrati impreuna, sa cautati indicii, sa descifrati coduri secrete si sa gasiti obiecte ascunse. Ceasul ticaie, si trebuie sa va indepliniti misiunea inainte ca timpul sa se scurga.

Adunati-va echipa si pregatiti-va pentru o aventura unica. Aveti calitatile necesare pentru a fi cei mai de temut banditi ai Vestului Salbatic si a duce misiunea la bun sfarsit? Rezervati acum si aflati.

Cu o combinatie de tehnologie si creativitate, The Great Saloon Heist este o experienta imersiva care te va transporta inapoi in timp, in Vestul Salbatic. Vei simti ca esti un adevarat raufacator, cautat de oamenii legii, care incearca sa realizeze jaful perfect. Camera este complet mecanizata si are in mare parte un joc liniar. Are un nivel ridicat de dificultate, asa ca nu recomandam sa o joci daca nu ai ceva experienta in jocuri de escape room.

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse

Tip joc: Liniar in mare parte
Munca de echipa: 10/10
Nivel de experienta: Avansat
Mecanizare: 10/10
Record: –

Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare

Captive