Sands of Time

In inima desertului, intr-un loc uitat de lume, se ascunde un templu stravechi. Echipa voastra de exploratori, atrasa de promisiunea aventurii, indrazneste sa paseasca pe taramul unei legende antice, care spune ca cei ce patrund in templu vor fi prinsi in capcana timpului. Odata intrati, intr-un moment de neatentie, declansati nisipurile timpului si deveniti prizonierii acestui blestem ancestral, iar fiecare secunda devine o lupta pentru supravietuire.

Impinsi de curaj si de spiritul de echipa, trebuie sa descifrati enigme din vremuri imemoriale si sa infruntati probe imposibile pentru a obtine libertatea. Veti reusi sa scapati sau veti deveni voi insiva parte a legendelor ce bantuie templul?

In Sands of time, veti descoperi un escape room complet automatizat si un decor impresionant care va va purta inapoi in timp, intr-un templu antic plin de mister. Puzzle-urile complexe va vor testa atat logica, cat si abilitatile practice. Indiferent daca sunteti experimentati sau abia incepeti sa explorati lumea escape room-urilor, Sands of Time va va incanta cu fiecare pas facut in interiorul ei.

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse

Tip joc: Liniar in mare parte
Munca de echipa: 10/10
Nivel de experienta: Avansat
Mecanizare: 10/10
Record: N/A

Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare

Captive