The Pegasus Project - ONLINE

Cu cateva luni in urma, trei oameni de stiinta din centrul de cercetare al Spider Technologies mor in conditii suspecte.

W.I.S.E., o agentia secreta care opereaza la cel mai inalt nivel pentru a proteja lumea de pericol, reuseste sa infiltreze un agent sub acoperire. Dupa ce descopera ca moartea celor trei era legata de un proiect ultra secret pe nume Pegasus, agentul Spike dispare fara urma.

Incepand sa suspecteze ca Spider Technologies lucreaza la ceva foarte periculos, W.I.S.E. trimite o echipa formata din cei mai buni agenti pentru a continua investigatia.

Intrati intr-o aventura de spionaj, plina de intriga, suspans si adrenalina!  Esecul nu este o optiune!

Joc de echipa

Bucura-te de o activitate captivanta, alaturi de familie, prieteni sau colegi. Pentru a duce misiunea la bun sfarsit, va trebui sa colaborati permanent, sa rezolvati provocari de natura logica sau sa spargeti coduri in spatele carora se ascund informatii vitale.

Mobilitate

The Pegasus Project poate fi jucat de pe orice computer cu conexiune internet. Puteti sa il jucati impreuna, in aceeasi incapere, dar si la distanta unii de ceilalti, indiferent daca distanta inseamna in acelasi oras, in aceeasi tara sau pe acelasi continent.

Suport digital

Agentul nostru virtual, Laura Hunt, este gata sa va ajute cu indicii in orice punct al jocului. Astfel, puteti inainta in joc fara sa mai aveti nevoie de niciun ajutor suplimentar.

Cauti o activitate distractiva pentru angajatii tai?

The Pegasus Project este un joc online de tip escape room, care va creste eficienta, motivatia si interactiunea sociala in cadrul echipei tale. Prin natura provocarilor, stimuleaza cooperarea, gandirea logica si capacitatea de identificare a solutiilor sub presiunea timpului, intr-un mod distractiv si interactiv.

Deoarece poate fi jucat remote, este o activitate ideala de teambuilding pentru angajatii care se vad rar sau doar in videoconferinte.

In plus, un numar nelimitat de echipe pot participa simultan, incercand sa obtina un timp cat mai bun.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si noi iti vom oferi o activitate super distractiva, care va tine oamenii conectati, chiar si de la distanta.

Teambulding  I  2000+ jucatori  I  Remote  I  Team Battle

Cum se joaca:

Atentie! Deocamdata jocul este disponibil doar in limba engleza.

Dupa achizitie, veti primi un e-mail cu un cod de activare.

In cazul in care nu va aflati in acelasi loc, pentru a comunica intre voi puteti folositi o platforma, precum Zoom, Google Hangouts, Whats App sau Skype.

Accesati site-ul http://lordhenrys.com/ de pe computer, notebook sau mac (device-urile mobile nu sunt compatibile) si gasiti accesul secret catre hub-ul misiunii W.I.S.E.

Dupa ce toata lumea a intrat si a introdus codul de activare, priviti impreuna brieffing-ul misiunii.

Mult succes!

Numar jucatori: 2-4   I   Timp recomandat: 90 min   I   Computer, notebook sau mac cu conexiune la internet

Dupa completarea formularului de rezervare, iti vom trimite pe e-mail factura, care poate fi achitata prin transfer bancar.

Asteptam de la tine dovada platii, la contact@captive.ro.

In maximum 2 ore de la confirmare, vom reveni catre tine, tot pe e-mail, cu toate informatiile necesare si codul de activare.

Pret: 130 RON / echipa

Captive